Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Filter:

Nieuwbouw
Woningen
Bedrijfsonroerend Goed
Nieuwbouw
NOORDWIJKERHOUT
Landgoed in den Houte Verkocht!
Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Dichtbij de duinen van het Noordzeestrand en niet ver van stedelijke voorzieningen in de Randstad.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Landgoed in den Houte, Deelplan 2 Verkocht!
Dit plan bestaat uit 35 stijlvolle woningen waaronder charmante herenhuizen, rijwoningen, riante twee- en drie-onder-een-kapwoningen. gelegen in het schitterende project Landgoed in den Houte!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Landgoed in den Houte Parkappartementen Engelse Tuin Verkocht!
Wonen op een landgoed, in de stijl van vroeger en met het moderne comfort van nu. Dat kan straks in één van de 14 parkappartementen met uitzicht op de Engelse Tuin op Landgoed in den Houte.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Bloemrijck Verkocht!
Plan Bloemrijck is de nieuwe woonwijk met 16 Twee-onder-een kapwoningen en 1 Vrijstaande, uitgebouwde villa, rustiek gesitueerd in hartje Noordwijkerhout! Duurzaamheid in optima forma bij deze gasloze
woningen!
> meer info
NOORDWIJK
Businesspark De Keyser Verkocht!
Businesspark De Keyser bestaat uit een aantal zeer eigentijdse nieuwbouw bedrijfsunits op het bedrijventerrein 's-Gravendijck te Noordwijk. De units kennen een royale vrije hoogte, een volledige verdiepingsvloer en een aantal eigen parkeerplaatsen.
> meer info
VOORHOUT
Bouwkavels Hooghkamer Verkocht!
Vrije bouwkavels beschikbaar in de prachtige nieuwe woonwijk Hooghkamer (Voorhout) voor het realiseren van uw eigen droomhuis. De kavels variëren van 319 m² tot 749 m².
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Twee onder Een kapwoningen (Fase 2), Mossenest 2 Verkocht!
NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!
16 Twee-onder-een kapwoningen in de populaire, groene, woonwijk Mossenest 2 te Noordwijkerhout. Fraaie architectuur, ruime tuinen en een garage.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Twee onder Een kapwoningen (Fase 3), Mossenest 2 Verkocht!
NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!
6 Twee-onder-een kapwoningen in de populaire, groene, woonwijk Mossenest 2 te Noordwijkerhout. Fraaie architectuur, ruime tuinen en een garage
> meer info
HILLEGOM
2 riante woningen aan de Leidse Trekvaart Verkocht!
Twee nieuwbouw woningen (met garages), direct aan het open vaarwater van de Leidsevaart gelegen! De kavels zijn circa 580 m² en 502 m² groot, dus met een ruime en zonnige tuin. Tevens is het volledige woonprogramma op de begane grond aanwezig.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Parkkavels, Mossenest 2 Verkocht!
Aan de voorzijde grenzend aan het net aangelegde park, op uitstekende locatie in woonwijk Mossenest 2, zijn nog 7 parkkavels beschikbaar. Mossenest 2, is een groene, ruim opgezette, kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van het centrum.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Mossenest 2 14 EGW Verkocht!
14 EGW Mossenest 2. Deze fase omvat 14 woningen, onderverdeeld in 6 rijwoningen, 7 hoekwoningen en 1 schitterende waterwoning. Voor meer informatie, tekeningen en inschrijven: www.mossenest2.nl
> meer info
NOORDWIJK
Albertus van Velsenstraat Verkocht!
UNIEKE KANS: In wit keimwerk uitgevoerd NIEUWBOUW herenhuis op een kavel van circa 285 m² in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen met een grote tuin (Z) en parkeren op eigen terrein. Uw persoonlijke wensen kunnen nog in het ontwerp meegenomen worden.
> meer info
RIJNSBURG
Brouwerzijde Verkocht!
5 heerlijk comfortabele eengezinswoningen met diepe, op het westen gelegen achtertuinen plus een privé parkeerplaats op het achterterrein. Verder nog een robuuste vrijstaande villa met garage en een royale zij- en achtertuin.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
12 eengezinswoningen, Mossenest 2 Verkocht!
12 eengezinswoningen die de entree van Mossenest 2 zullen vormen. Hoekwoning: Perceeloppervlakte: 163 m². Gebruiksoppervlakte: 144 m².
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Puyckendam Verkocht!
NIEUWBOUW APPARTEMENTEN PUYCKENDAM. In blok 4 (de hoogste woontoren met 7 woonlagen) van het nieuwbouwcomplex Puyckendam worden 34 appartementen te koop aangeboden. De appartementen hebben een woonoppervlakte van tussen de 75 m² en 80 m² GBO.
> meer info
VOORHOUT
Vesterhout, fase 3 Verkocht!
Open Huis! Vrijdag 29 mei van 16:30 uur tot 18:00 uur, Locatie: Offenbachpad 1 te Voorhout. Vesterhout fase 3 bestaat uit een vrijstaande 'All Electric' villa, vier-onder-één-kapwoningen en twee vrijstaande woningen.
> meer info
RIJNSBURG
Dé Banck Verkocht!
12 VERNIEUWBOUW appartementen die worden gerealiseerd in de voormalige ABN-AMRO Bank die is gelegen op een levendige locatie in de dorpskern van Rijnsburg. Door de diversiteit is er 'voor ieder wat wils'.
> meer info
VOORHOUT
Vesterhout fase 4A Verkocht!
Vesterhout fase 4A bestaat uit een zestal 3 kamer-appartementen met een zonnige tuin op het zuidwesten met daarboven een twaalftal comfortabele 3 kamer maisonnette woningen met een zonnig balkon.
> meer info
RIJNSBURG
Plan Verhagen Fase 1 Verkocht!
Vier Schitterende twee-onder-één kapwoningen worden, als eerste fase, gerealiseerd binnen Plan Verhagen wat genoemd is naar de uitgeverij die lange tijd op deze locatie gevestigd was.
> meer info
RIJNSBURG
Plan Verhagen Fase 2 Verkocht!
5 Heerlijk comfortabele eengezinswoningen met diepe, westen gelegen, achtertuinen plus nog een royale tweekapper en een geschakelde vrijstaande woning vormen fase 2 van het Plan Plan Verhagen wat genoemd is naar de uitgeverij die hier gevestigd was.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
De Houtwal All Electric Verkocht!
All electric woningen! 2 Twee-onder-één kapwoningen!
Een innovatieve woning die volledig elektrisch van energie wordt voorzien en een grote besparing geeft op de energiekosten! In nieuwbouwproject de Houtwal.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Nieuwe Duinstraat Verkocht!
Nabij het gezellige centrum van Noordwijkerhout zijn door de woningstichting Sint Antonius van Padua in het nieuwbouwplan aan de Nieuwe Duinstraat (en hoek Koninginneweg) 59 nieuwe woningen gerealiseerd waaronder 12 koopwoningen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
De Houtwal Verkocht!
De Houtwal is een kleinschalig project, bestaande uit 34 woningen welke variëren in starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en waterwoningen. Voor elk wat wils, maar met één gemene deler; de heerlijk, riante tuin!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Castellum Mossenest 2 Verkocht!
48 eengezinswoningen met tuin aan het hof en privé-terras aan het water. De woningen variëren in grootte van 143 m² tot 160 m².
> meer info
NOORDWIJK
Ridderhof (Boechorst), 13 appartementen Verkocht!
Boven de Brede school zijn 13 prachtige (reeds gerealiseerde) nieuwbouw twee-kamer appartementen beschikbaar. De woningen zijn allen voorzien van een keukenblok, sanitair en tegelwerk en hebben een prachtig uitzicht. Kijk ook op www.woneninridderhof.nl
> meer info
RIJNSBURG
Spinozalaan Rijnsburg Verkocht!
Vier prachtige twee-onder-één kapwoningen in zogenoemde 'jaren 30-stijl' met garage en diepe zonnige, op het zuid-oosten gelegen, achtertuinen met volop privacy. De kavels variëren van 258 m² tot 469 m².
> meer info
Woning
NOORDWIJKERHOUT
VICTORIBERG 34 Verkocht!
Ruime eengezinswoning met zonnige tuin (westen) plus een garage. Tuinkamer (in souterrain) met openslaande deuren naar de tuin. Woonkamer en open keuken op de begane grond. Momenteel 4 slaapkamers op de verdiepingen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
COLOSSEUM 20 Verkocht!
In de zeer geliefde woonwijk Mossenest 2 ligt deze modern afgewerkte en zeer verzorgde, uitgebouwde verandawoning (2006), met een zonnige achtertuin op het westen en een veranda op het oosten. Uitermate kindvriendelijke ligging door het verkeersluwe hofje
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
MEANDER 29 Verkocht!
Verzorgd 3-kamerappartement (2008) op de 4e en hoogste verdieping gelegen. De woning heeft een zonnig balkon met een prachtig vrij uitzicht, beschikt over een eigen parkeerplaats in de garage en een aparte berging op de begane grond.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
VICTORIBERG 34 Verkocht!
Ruime eengezinswoning met zonnige tuin op het westen plus garage! Tuinkamer (in souterrain) met openslaande deuren. Woonkamer en open keuken op de begane grond. Op loopafstand van winkels en grenzend aan de woonwijk zeeburg.
> meer info
NOORDWIJK
LAVENDELHOF 13 Verkocht!
ANDERS DAN ALLE ANDERE APPARTEMENTEN in de wijk Boerenburg is deze luxe afgewerkte en opnieuw ingedeelde 3 kamer woning, gelegen op de hoogste verdieping met een zonnig balkon op het zuiden en een prima uitzicht.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
KAMILLE 16 Verkocht!
Heerlijk ruime eengezinswoning in de populaire en kindvriendelijke woonwijk Mossenest 1 met een prima en zonnige tuin op het westen en een tweetal dakkapellen waardoor er 5 (slaap)kamers aanwezig zijn.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
DR. NOLENSLAAN 1 Verkocht!
Op een perceel van circa 324 m² en nabij het centrum in de populaire woonwijk Boekhorst ligt deze twee-onder-één kapwoning! De woning beschikt over een vrijstaande garage, 6 (slaap)kamers en een royale zonnige achter- en zijtuin.
> meer info
DE ZILK
HOOGDUINWEG 26 Verkocht!
Aan de rand van de bebouwing met een vrij uitzicht gelegen vrijstaande woning met garage met een royale oprit en een aangebouwde schuur. (Dit geeft de mogelijkheid voor een aan huis gebonden beroep) De woning heeft in totaal vijf slaapkamers.
> meer info
DE ZILK
BREELAND 18 Verkocht!
Op een leuke en rustige locatie ligt deze zeer verzorgde en comfortabele verandawoning met 2 slaapkamers, een royaal en zonnig op het zuiden gelegen terrras en ruime parkeermogelijkheden.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
ZEESTRAAT 193 Verkocht!
Aan de rand van de bebouwde kom gelegen woonhuis (ca. 1932) met ca. 35 meter diepe achtertuin. Op de begane grond is er een woonkamer met aansluitend een aangebouwde woon-eetkeuken. In totaal 3 slaapkamers en in de tuin een hobby-/werkruimte van ca. 30 m²
> meer info
RIJNSBURG
JOACHIM OUDAANSTRAAT 14 Verkocht!
Op een heerlijk rustige kindvriendelijke locatie en nabij het centrum ligt deze comfortabele, verzorgde en bijzonder lichte woning die aan de achterzijde 'recht' is opgetrokken. De woning beschikt over 4 (slaap)kamers en een prima achtertuin met berging.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
BRITTENHUIS 26 Verkocht!
Heerlijk lichte en goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning met extra brede zonnige achtertuin op het zuid-oosten en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zeeburg.
> meer info
VOORHOUT
AKERVOORDERLAAN 59 Verkocht!
Half vrijstaande woning met royale aangebouwde garage/werkruimte die tal van mogelijkheden biedt (praktijkruimte, mantelzorg, hobbyruimte). De woning is heerlijk vrij in het landelijk gebied gelegen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
DE SAVORNIN LOHMANSTRAAT 23 Verkocht!
Sfeervolle en verzorgde ruime woning in de geliefde wijk “De Boekhorst” met karakteristieke details zoals erker en lijstwerk. De woning biedt vrij uitzicht, een zonnige achtertuin (zuidwest) en vier slaapkamers. Desgewenst te koop met nabijgelegen garage.
> meer info
RIJNSBURG
KANAALSTRAAT 10 Verkocht!
Prachtige, karakteristieke jaren '30 woning nabij het centrum van Rijnsburg. De woning is voorzien van vele originele details waaronder een granieten vloer in de gang en paneeldeuren. Tevens is woning uitgevoerd met een nieuwe betonvloer in de woonkamer.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
MEEUWENLAAN 58 Verkocht!
Heerlijk licht, uitgebouwd hoekhuis met extra brede tuin op het zuid-westen! De volledige begane grond van deze opvallend vrij gelegen woning is in 2013 op smaakvolle wijze verbouwd waardoor het woongebied ca. 45 m² bedraagt. Het kavel is 191 m² groot.
> meer info
LISSE
LEHARSTRAAT 16 Verkocht!
Fantastisch uitgebouwde, heerlijk ruime en uitstekend onderhouden eengezinswoning, op rustige locatie nabij een winkelcentrum. De woning heeft een woonkamer van circa 65 m², in totaal vijf slaapkamers en is v.v. vele extra voorzieningen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
GULDEMONDVAART 19 Verkocht!
Vrij gelegen eengezinswoning, met ca. 14 meter diepe achtertuin. Deze woning heeft een uitbouwde (eet)keuken, een L-vormige woonkamer en een tweetal badkamers! Aan de voorzijde wegkijkend over de Guldemondsloot.
> meer info
NOORDWIJK
BOECHORSTHOF 80 Verkocht!
Op bovenste verdieping, van kleinschalig appartementengebouw, met vrij uitzicht over de woonwijk Boechorst, vrij gelegen 3-kamer appartement met ruim zonnig, op het zuid-oosten gelegen balkon. Dit ca. 80 m² grote appartement is ook bereikbaar met de lift.
> meer info
LISSE
DRIEHUIZENPARK 6 Verkocht!
Verzorgd en heerlijk licht 3-kamerappartement op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouw met een uitermate luxe uitstraling in het populaire 'Driehuizenpark'. Het appartement beschikt over een zonnig en ruim balkon en een eigen parkeerplaats.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
LEIDSEVAART 66 Verkocht!
Uniek object: Vrijstaande semi bungalow gelegen op ruim 5.000 m² eigen grond en nabij open vaarwater. Achter de woning nog een garage/berging van circa 80 m². Het object heeft de bestemming wonen met veel mogelijkheden.
> meer info
VOORHOUT
JOHAN SPEELMANWEG 17 Verkocht!
In het landelijk gebied, nabij de grenzen van Lisse en Sassenheim, op een kavel van 1.525 m² gelegen vrijstaande woning (bouwjaar 2000) met garage. Er is een woonkamer, woon/eetkeuken en er zijn vier slaapkamers. Ruime parkeermogelijkheden.
> meer info
LISSE
KLOOSTERHOF 7 Verkocht!
Royaal (circa 140 m²) hoek- driekamerappartement met een inpandige garage en berging, gelegen in het centrum van Lisse. Het appartement ligt op de 2e verdieping en het balkon is op het zuiden gelegen.
> meer info
SASSENHEIM
SNIP 75 Verkocht!
Praktisch nieuwe driekamerwoning van circa 66 m² met zonnig balkon, gelegen op de tweede verdieping van het kleinschalige appartementengebouw Davidia met eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartementengebouw is v.v. een lift.
> meer info
SASSENHEIM
HOFSTRAWEG 110 Verkocht!
3-kamerappartement met vernieuwde keuken, badkamer en toilet! (2011). Dit zeer verzorgde appartement met lichte woonkamer en open keuken is gelegen op de 1e verdieping. Het appartementengebouw is v.v. een lift en is gelegen in een woonomgeving.
> meer info
NOORDWIJK
BREMKANT 28 Verkocht!
Opvallend vrij in de geliefde woonwijk 'de Grashoek' ligt deze goed onderhouden eengezinwoning met 5 (slaap)kamers, een circa 11 meter diepe achtertuin op het zuid-oosten, een goede keuken en badkamer en parkeergelegenheid op eigen terrein.
> meer info
Bedrijfsonroerend Goed
NOORDWIJKERHOUT
HERENWEG 280 M 8 Verhuurd!
Opslag- werkruimte gelegen in bedrijfsverzamelgebouw.
Het betreft ca. 76 m² ruimte op de begane grond met 1 parkeerplaats.
Hoekunit!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
SMEDERIJ 6 en 6A Verkocht!
Op gunstige locatie (bedrijventerrein Gravendam) gelegen royaal bedrijfspand met inpandige kantoren en showroomruimte alsmede ruime parkeerfaciliteiten en laad- en losmogelijkheden.
> meer info
HILLEGOM
ARNOUDSTRAAT 22 Verkocht!
BELEGGINGSOBJECT! Zeer representatief bedrijfsgebouw met showroomfunctie, kantoren, werkplaats, opslagruimte en een bijzonder ruim buitenterrein gelegen op het moderne en uitstekend ontsloten (N207 en N208) bedrijventerrein Hillegom-Zuid.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
HAVENSTRAAT 12 Verhuurd!
Ca. 135 m² winkelruimte, midden in het centrum van Noordwijkerhout, tegenover "de Witte Kerk" gelegen. De frontbreedte bedraagt ca. 5 meter. Op deze locatie heeft u direct naamsbekendheid!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
HERENWEG 280 M 6 Verhuurd!
Opslag- werkruimte gelegen in bedrijfsverzamelgebouw.
Het betreft ca. 76 m² ruimte op de begane grond met 1 parkeerplaats.
> meer info
KATWIJK
HANS VAN DER HOEVENSTRAAT 174 Verhuurd!
Zeer representatieve, ca. 70 m² grote, commerciële ruimte. Deze ruimte heeft een frontbreedte van 10 meter en is v.v. een pantry, toilet, systeemplafond en verlichting, gelegen op uitstekende locatie (Princehaven), nabij het winkelcentrum van Katwijk.
> meer info
HEEMSTEDE
HANDELLAAN 174 A Verhuurd!
Uw Praktijkruimte van 180 m² op schitterende locatie naast het Spaarne Ziekenhuis. De locatie, doorgaande weg en representatieve uitstraling zorgen voor DE UNIEKE en ONDERSCHEIDENDE KANS!
> meer info
NOORDWIJK
Verkocht!
BELEGGINGSOBJECT! Op een prachtige locatie in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen gelegen langjarig verhuurde winkel met riante bovenwoning en garage.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
Verkocht!
BELEGGINGSOBJECT! Op een uitstekende locatie op het moderne bedrijventerrein Gravendam te Noordwijkerhout bieden wij een prima geheel verhuurd bedrijfspand met inpandige kantoorruimte en ruime parkeerfaciliteiten te koop aan.
> meer info
NOORDWIJK
HOOFDSTRAAT 106 Verhuurd!
Op uitstekende locatie gelegen winkelruimte!
Het betreft ca. 55 m² winkelruimte, ca. 15 m² opslag in de kelder en een ruimte met pantry/keukenblok op de verdieping. Gelegen aan de kop van de Hoofdstraat. Direct nabij de parkeergelegenheid en strand.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
GIETERIJ 35 Verhuurd!
Op zichtlocatie gelegen (bedrijventerrein Gravendam) uitstekend onderhouden en goed geoutilleerd multifunctioneel bedrijfs- kantoorpand met ruim voorterrein (kavel 1325 m²) en daardoor prima parkeer- alsmede laad- en losfaciliteiten.
> meer info
LEIDEN
FLEMINGSTRAAT 93-107 Verhuurd!
Unieke zichtlocatie! Vanaf de Willem de Zwijgerlaan zijn deze 8 schitterende units uitstekend zichtbaar. Vanaf ca. 83 m² (begane grond en verdieping) en geschikt voor winkel, kantoor en praktijkruimte. Begane grond van het project Skyline 2 Leiden.
> meer info
KATWIJK
PRINS HENDRIKKADE 43-44 Verkocht!
Zeer representatieve, circa 80 m² grote, commerciële ruimte op een uitstekende locatie (Princehaven) nabij het winkelhart van Katwijk met ruime parkeermogelijkheden. De ruimte is geschikt als kantoor, praktijk en onder bepaalde voorwaarden als winkel.
> meer info
LISSE
HEEREWEG NABIJ DE 2E POELLAAN Verkocht!
Aan de Heereweg gelegen circa 1.3 hectare prima bloembollengrond.
> meer info
HILLEGOM
EDISONSTRAAT 7 Verhuurd!
Representatief bedrijfspand, bestaande uit ca. 1.225 m² bedrijfsruimte, ca. 60 m² werkruimte en ca. 175 m² kantoorruimte op de begane grond en ca. 170 m² op de verdieping. Het object is v.v. 23 parkeerplaatsen.
Koop is bespreekbaar!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
FORUM 2 Verhuurd!
Kantoor- praktijkruimte van circa 70 m² op de begane grond van een eigentijds appartementengebouw in de prachtige woonwijk Mossenest 2 met ruime (gratis) parkeermogelijkheden. De ruimte is gelegen tegenover het moderne gezondheidscentrum.
> meer info
NOORDWIJK
'S-GRAVENDIJCKSEWEG 37 Verhuurd!
Moderne bedrijfsruimte van circa 185 m² op een uitstekende locatie in een bedrijfsverzamelgebouw op het moderne en goed bereikbare bedrijventerrein 's-Gravendijck te Noordwijk.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
KERKSTRAAT 29 Verhuurd!
AANGEKOCHT EN VERHUURD voor een particuliere belegger circa 475 m² bedrijfsruimte met een groot buitenterrein ten behoeve van de vestiging van Kinderdagverblijf 'De Boomgaard'. Voor meer informatie, kijk op: www.kinderdagverblijfdeboomgaard.nl
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
SCHULPWEG 131C * Verhuurd!
AGRARISCH OBJECT! Circa 1000 m² bedrijfsruimte met circa 300 m² koelcel gelegen in een modern en uitstekend bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met ruime laad- en losmogelijkheden. Bestemming: Agrarisch handelsbedrijf.
> meer info