Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Terug

Google maps kaart
Tip bekende
Afspraak maken
Zoeker worden
Hypotheek berekenen
Hypotheekofferte online
Brochure downloaden
KATWIJK
PRINS HENDRIKKADE 74 Verhuurd!
Zeer representatieve, ca 45 m² grote, commerciële ruimte voorzien van pantry, toilet, laminaatvloer, verwarming en verlichting. Deze unit is gelegen op uitstekende locatie (Princehaven) nabij het winkelhart van Katwijk met ruim voldoende parkeergelegenhei
Locatie

In het schitterende complex Princehaven, gelegen naast het winkelcentrum van Katwijk aan Zee.

Omschrijving

Het betreft een commerciële unit met een frontbreedte van circa 5 meter, op een uitstekende locatie. Door de ligging en uitstraling van het complex betreft het hier een zeer representatieve ruimte. De unit is voorzien van een een fraaie laminaatvloer, verwarming, verlichting, een toilet en een pantry.

Bestemming

De bestemming geeft een diversiteit aan mogelijkheden aan zoals kantoor, kleinschalige diensverlening, persoonlijke dienstverlening en ambachtelijke (kleinschalige) bedrijven.

Huurprijs

De genoemde huursom is exclusief energiekosten.

Huurovereenkomst

Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming

De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan.

Algemeen

- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Huursom
Bouwjaarca. 2006
Bruto vloer oppervlakte45 m²
Inhoudcirca 135 m3
Vrije hoogte3 meter
Vrije overspanning5 meter
AanvaardingIn overleg
Winkelruimte v.v.pantry, toilet, verwarming, systeemplafond, verlichting