Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Terug

Google maps kaart
Tip bekende
Afspraak maken
Zoeker worden
Hypotheek berekenen
Hypotheekofferte online
Brochure downloaden
NOORDWIJKERHOUT Prijs: € 69.000,- per jaar exclusief BTW
SCHULPWEG 131C *
Circa 1.250 m² bedrijfsruimte met circa 275 m² koelcel gelegen in een modern en uitstekend bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met ruime laad- en los-mogelijkheden. Bestemming: Agrarische handels- exportbedrijven.
Locatie

In het buitengebied van Noordwijkerhout gelegen zeer goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met groot buitenterrein.

Algemeen

De bedrijfsruimte bestaat uit een eerste gedeelte van circa 250 m² met toegang tot nog eens 1000 m² bedrijfsruimte met aansluitend de moderne koelcellen van circa 275 m². Het geheel heeft een vrije hoogte van circa 6 meter. Het pand is gebouwd rondom een staalconstructie met een gemetselde betonstenen borstwering, met daarin hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. De gevels zijn bekleed met aluminiumkleurige stalen gevelplaten en er is sprake van een geïsoleerd stalen dak met lichtstraat. Er is een zware betonnen vloer aanwezig alsmede een elektrisch bedienbare overheaddeur en een aparte loopdeur. Tevens is er sprake van een groot buitenterrein waardoor de laad- en losmogelijkheden royaal zijn. Dit geldt eveneens voor de parkeermogelijkheden.

Opgemerkt dient nog te worden dat in de grote bedrijfsruimte nog een tweetal schuurkantoren aanwezig zijn alsmede een kantine en een sanitaire groep met 3 toiletten. De totale oppervlakte van deze faciliteiten bedraagt circa 50 m².

Bestemming

Het vigerende bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Noordwijk geeft aan dat agrarische handels- en exportbedrijven zich op deze locatie mogen vestigen.

Huurovereenkomst

Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming

De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage)

Algemeen

- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

HuursomPrijs: € 69.000,- per jaar exclusief BTW
Bouwjaarcirca 1997
Bruto vloer oppervlakte1525 m²
Vrije hoogtecirca 6 meter
Voorzien woonruimteNee
OpleveringIn overleg
Bedrijfsruimte v.v.overheaddeur, aparte loopdeur, verlichting, toilet, lichtstraat, laad- en losmogelijkheden, krachtstroom, koelcellen, kantoortje, kantine