Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Terug

Google maps kaart
Tip bekende
Afspraak maken
Zoeker worden
Hypotheek berekenen
Hypotheekofferte online
Brochure downloaden
KATWIJK Huur: € 10.740,- per jaar
HEERENWEG 6C 2
Op bedrijventerrein 't Heen te Katwijk (nabij de N206) gelegen moderne zelfstandige bedrijfsruimte met een volledige verdiepingsvloer (totale oppervlakte circa 136 m²), voorzien van een goederenlift en twee eigen parkeerplaatsen voor het pand.
Algemeen

Het betreft hier een moderne bedrijfsunit met een vloeroppervlakte van circa 68 m² op de begane grond plus circa 68 m² op de eerste verdieping. Door de aanwezigheid van een goederenlift is de verdiepingsvloer ook goed als bedrijfsruimte te gebruiken. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat in 2009 is gerealiseerd. Dit betekent dan ook dat er sprake is van een eigentijdse uitstraling en dat de ruimte goed geïsoleerd is.

Voor wat betreft de indeling geldt dat op de begane grond een toilet aanwezig is en op de verdieping een pantry. De bedrijfsruimte is verder verwarmd door middel van een heater op de begane grond en een radiatorverwarming op de verdieping. De goederenlift is links achter in de hoek geplaatst. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van verlichting, krachtstroom, alarm, een overheaddeur, een aparte loopdeur en een tweetal parkeerplaatsen direct voor de bedrijfsruimte.

De genoemde huursom is exclusief B.T.W. en exclusief energielasten. De oplevering van deze moderne bedrijfsruimte kan op korte termijn.

Huurovereenkomst

Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming

De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen

- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Huursom€ 10.740,- per jaar
Bouwjaar2009
Aantal parkeerplaatsen2
Bedrijfsruimte v.v.overheaddeur, aparte loopdeur, verlichting, verwarming, toilet, krachtstroom, pantry, goederenlift