Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Terug

Google maps kaart
Tip bekende
Afspraak maken
Zoeker worden
Hypotheek berekenen
Hypotheekofferte online
Brochure downloaden
SASSENHEIM Prijs: op aanvraag
HOOFDSTRAAT Ong.
Op een prachtige locatie aan de Hoofdstraat bij het Park Rusthoff op de begane grond van een nieuwbouw appartementengebouw gelegen horecaruimte van ca. 96 m² plus een bijbehorend terras ten behoeve van een prachtige lunchroom (of vergelijkbare dag-horeca)
Algemeen

Voor deze schitterende locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer die op deze stek een prachtige lunchroom (of vergelijkbare dag-horeca) wil gaan exploiteren. De getoonde art-impressions vormen een duidelijke voorzet voor wat betreft de gewenste uitstraling van de horecaonderneming, die gezien de architectuur van het appartementengebouw, gewenst is. De ruimte wordt ‘casco plus’ opgeleverd, wat betekent dat de navolgende zaken al door de verhuurder in de ruimte aangebracht zullen worden t.w.; vloerverwarming, basis installatie elektra, dubbel toilet en een meterkast met nutsaansluitingen. Verder kunt u de ruimte naar eigen inzicht inrichten en uw eigen sfeer in het pand creëren.

Kenmerken

Kenmerkend voor deze prachtige horecalocatie zijn de volgende punten;

- Gelegen in het centrum van Sassenheim bij Park Rusthoff
- In schitterend (nieuwbouw) appartementen gebouw
- Oppervlakte van circa 96 m²
- Mogelijkheid voor een terras
- Af te werken naar eigen inzicht
- Ten behoeve van daghoreca
- Oplevering medio september 2020
- Huursom: op aanvraag

Interesse

Mocht u interesse hebben in deze ruimte waar ‘lichte horeca’ is toegestaan dan verzoeken wij u om contact met ons kantoor op te nemen.

Huurovereenkomst

Standaard ROZ-model huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming

De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan.

Algemeen

- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

HuursomPrijs: op aanvraag
Bouwjaar2020