Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Terug

Google maps kaart
Tip bekende
Afspraak maken
Zoeker worden
Hypotheek berekenen
Hypotheekofferte online
Brochure downloaden
KATWIJK Huur: € 75,- per m² exclusief B.T.W.
LAGEWEG 14 Flexibele huurmogelijkheden
Op het moderne bedrijventerrein 't Heen' langs de doorgaande route en op de 1e verdieping van een verzamelgebouw gelegen goed geoutilleerde en gemeubileerde kantoorruimte. Er gelden flexibele huurmogelijkheden.
Omschrijving

In totaal is deze kantoorverdieping circa 200 m² groot en is de ruimte ingedeeld in een vijftal kantoorkamers plus een ruime berging/archiefruimte. De kamers zijn zowel gestoffeerd als gemeubileerd en zijn door de grote raampartijen uitermate licht en comfortabel. Vóór het pand zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein en in het openbaar gebied.

Huurmogelijkheden

De verhuurder biedt deze kantoorruimte onder flexibele voorwaarden aan wat betekent dat er zowel over de oppervlakte (het aantal kantoorkamers) als over de huurtermijnen gesproken kan worden. Als basis geldt een huurprijs van € 75,= per m² per jaar.

Resumerend

Bent u op zoek naar kantoorruimte maar wilt u alleen op flexibele basis huren, dan ben u bij dit moderne kantoorpand aan het juiste adres.

Huurovereenkomst

Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten alsmede over het totaal verschuldigde B.T.W.

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming

De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan.

Algemeen

- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Huursom€ 75,- per m² exclusief B.T.W.
Kantoorruimte v.v.systeemplafond, verlichting, verwarming, toiletgroep, magazijn, stoffering, pantry