Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Terug

Google maps kaart
Tip bekende
Afspraak maken
Zoeker worden
Hypotheek berekenen
Hypotheekofferte online
Brochure downloaden
NOORDWIJKERHOUT
Landgoed in den Houte Verkocht!
Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Dichtbij de duinen van het Noordzeestrand en niet ver van stedelijke voorzieningen in de Randstad.
Omschrijving

Hier woon je straks prachtig tussen strand en stad, midden in het groen, met het sfeervolle dorpshart van Noordwijkerhout om de hoek. Landgoed in den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Het totale aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen en twee- onder-één-kapwoningen.

Blikvanger van het landgoed is het hoofdgebouw van Sint Bavo, een voormalige psychiatrische instelling. Dit historische gebouw blijft hier prominent aanwezig, evenals het voormalige Pesthuis. Het Bavo-gebouw en het Pesthuis worden, net als de Engelse en Franse Tuin, in oude glorie hersteld.

Het eerste deelplan van fase 1 omvat 67 koopwoningen.

10 pakhuiswoningen - woningtype C - VERKOCHT

Een prachtige gezinswoning, dat is deze pakhuiswoning. Standaard opgeleverd met drie slaapkamers. Door het platte dak heb je ook op de bovenste laag alle ruimte.

22 rijwoningen - woningtype D - VERKOCHT

Een aantrekkelijke woning, met veel hoge raampartijen en zowel van buiten als van binnen afgewerkt. Alle woningen hebben 4 slaapkamers en sommige woningen springen er extra uit met een dakopbouw

15 herenhuizen aan de Engels Tuin - woningtype E

Een fraai uitzicht op de monumentale Engelse Tuin van het landgoed, dat is een van de pluspunten van dit woningtype. Aan de voor- en achterzijde van deze royale en complete woning heb je openslaande deuren. De begane grond heeft een extra hoog plafond.

20 herenhuizen aan de Groene As en Engelse Tuin - woningtype F

Puur woongeluk, dat is het gevoel dat je ervaart in deze stijlvolle woning. Zo heb je vrij uitzicht op de Groene As of de monumentale Engelse Tuin. Aan de voorzijde van de woning kun je via openslaande deuren naar een heerlijke veranda. Door de extra hoge plafonds van 3,00 meter op de begane grond ervaar je nog meer ruimte.

Omgeving

Noordwijkerhout ligt in het hart van de Bollenstreek. Op de fiets bereik je na zo’n 15 minuten, via de duinen, het Noordzeestrand.

Noordwijkerhout is vanuit Den Haag goed te bereiken via de A44 en de N206. Die laatste weg neem je ook als je vanuit Leiden komt. Vanuit Amsterdam ga je eerst de A44 op richting Den Haag, om bij Sassenheim af te slaan naar de N208. Aan de noordwestelijke rand van Noordwijkerhout vind je Landgoed in den Houte.

In Noordwijkerhout zijn 3 basisscholen. Het dorp heeft een gezellig winkelhart, waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Lekker eten en drinken kun je in één van de restaurants die Noordwijkerhout rijk is. Iets ten noorden van Noordwijkerhout vind je het populaire recreatiegebied Oostduinsemeer. De Dierenhoeve is een echte aanrader voor kinderen én volwassenen en zal worden geïntegreerd binnen Landgoed in den Houte.

Prijs vanaf
Prijs tot€ 585.000,- Vrij op naam
Start bouwApril 2020
Oplevering datum