Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Zoeken...

Plaats:
Breda
Hillegom
Katwijk
Lisse
Noordwijk
Noordwijkerhout
Sassenheim
Voorhout
Soort BOG:
Kantoorruimte
Bedrijfsruimte
Winkelruimte
Praktijkruimte
Horeca
cleanroom
Koop/huur:
Koop
Huur
Uitgebreid zoeken
Koop
VOORHOUT Prijs: € 1.095.000,- K.K.
DRECHSBERG 1-3
Op een absolute zichtlocatie langs de druk bereden Teylingerlaan ligt dit bedrijfsobject met authentieke bollenvilla en bijbehorende bollenschuur (beiden gemeentelijk monument) en een aantal bedrijfsruimten op een kavel van in totaal 2153 m².
> meer info
NOORDWIJK
KEYSERSWEY 73 J Verkocht!
Zeer eigentijdse, moderne nieuwbouw bedrijfsunit met schitterend vrij uitzicht, 3 eigen parkeerplaatsen op het bedrijventerrein 's-Gravendijck. Een royale vrije hoogte, elektrische overheaddeur en een volledige verdiepingsvloer met aan 3 zijden ramen.
> meer info
Huur
HILLEGOM Huur: € 120.000,- per jaar exclusief BTW
EDISONSTRAAT 7
Goed geoutilleerd en hoogwaardig afgewerkt bedrijfspand met kantoren en bedrijfsruimte waarvan ca. 700 m² cleanroom. Het pand is enige jaren geleden vrijwel geheel gerenoveerd en gelegen op een gunstige (hoek)locatie met volop parkeergelegenheid.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Prijs: € 69.000,- per jaar exclusief BTW
SCHULPWEG 131C *
Circa 1.250 m² bedrijfsruimte met circa 275 m² koelcel gelegen in een modern en uitstekend bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw met ruime laad- en los-mogelijkheden. Bestemming: Agrarische handels- exportbedrijven.
> meer info
SASSENHEIM Prijs: op aanvraag
HOOFDSTRAAT Ong.
Op een prachtige locatie aan de Hoofdstraat bij het Park Rusthoff op de begane grond van een nieuwbouw appartementengebouw gelegen horecaruimte van ca. 96 m² plus een bijbehorend terras ten behoeve van een prachtige lunchroom (of vergelijkbare dag-horeca)
> meer info
SASSENHEIM Huur: € 110,- per m² excl. BTW
ESSENLAAN 38
Winkelruimte van circa 200 m² gelegen in een winkelstrip op de begane grond van een appartementen gebouw. De ruimte is eveneens bijzonder geschikt als praktijk- of kantoorruimte. Er zijn volop onbetaalde parkeermogelijkheden bij het pand aanwezig.
> meer info
BREDA Huur: € 21.450,- per jaar excl. BTW en excl energiekosten
VIJFHAGEN 202
Unieke kans! Op een unieke zichtlocatie kunt u hier uw eigen commerciële ruimte of kantoor/praktijk ruimte huren! Deze ruimte maakt deel uit van het schitterende en markante complex Easy Street.
> meer info
VOORHOUT Prijs vanaf: op aanvraag
TORENLAAN 1 C
Op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Huur dan deze moderne kantoorruimte van circa 70 m² in dit compleet gerenoveerde en uitermate goed geoutilleerde kantoorgebouw (voormalige bollenschuur) op een zeer centrale locatie en nabij de A44.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Huur: € 14.125,- per jaar excl. BTW en excl energiekosten
GIETERIJ 26
Uw bedrijf in de picture!! Op unieke zichtlocatie gelegen kantoor- / bedrijfsunit met parkeerplaatsen. In totaal ca. 80 m² bedrijfsruimte en ca. 85 m² kantoorruimte plus voorgelegen parkeerplaatsen.
> meer info
KATWIJK Huur: € 10.740,- per jaar
HEERENWEG 6C 2
Op bedrijventerrein 't Heen te Katwijk (nabij de N206) gelegen moderne zelfstandige bedrijfsruimte met een volledige verdiepingsvloer (totale oppervlakte circa 136 m²), voorzien van een goederenlift en twee eigen parkeerplaatsen voor het pand.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Huur: € 9.500,- per jaar
DELFWEG 14
Met vrij uitzicht, op de 1e verdieping gelegen kantoorruimte (ca. 50 m²) plus het gebruik van toiletten en kantine op de begane grond. Ook zijn er 2 parkeerplaatsen.
> meer info
KATWIJK
PRINS HENDRIKKADE 74 Verhuurd!
Zeer representatieve, ca 45 m² grote, commerciële ruimte voorzien van pantry, toilet, laminaatvloer, verwarming en verlichting. Deze unit is gelegen op uitstekende locatie (Princehaven) nabij het winkelhart van Katwijk met ruim voldoende parkeergelegenhei
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Huur: € 2.995,- per jaar excl. B.T.W.
DORPSSTRAAT 10 III
Business Center Bollenstreek! Spreek-werkkamer beschikbaar van ca. 11 m². Alsmede gebruik van de gemeenschappelijke faciliteiten. 1 eigen parkeerplaats. U kunt hier uw klanten op zeer representatieve wijze ontvangen!
> meer info
LISSE Prijs: € 2.910,- per jaar
NASSAUSTRAAT 45 1.12 Deeltijd verhuur
In het prachtige gezondheidscentrum 'ORANJE-NASSAU' te Lisse (voormalige Mariakerk) is een groot aantal verschillende (para)medische disciplines gevestigd. Binnen dit centrum is een turn-key praktijkkamer van 18 m² voor 2,5 dag per week beschikbaar.
> meer info
KATWIJK Huur: € 75,- per m² exclusief B.T.W.
LAGEWEG 14 Flexibele huurmogelijkheden
Op het moderne bedrijventerrein 't Heen' langs de doorgaande route en op de 1e verdieping van een verzamelgebouw gelegen goed geoutilleerde en gemeubileerde kantoorruimte. Er gelden flexibele huurmogelijkheden.
> meer info