Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Zoeken...

Plaats:
Hillegom
Noordwijk
Noordwijkerhout
Voorhout
Prijs van:
Prijs tot:
Straat:
VOORHOUT Prijs: € 695.000,- K.K.
DRECHSBERG 3
Aan de rustige Drechsberg met een prachtig uitzicht over de bollenvelden ligt deze authentieke bollenvilla (gemeentelijk monument) met naastgelegen tuin en achtergelegen bedrijfsruimten op een kavel van circa 1040 m². De villa betreft een 'burgerwoning'.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 595.000,- K.K.
TROELSTRALAAN 11
Ruime geschakelde woning met grote inpandige garage en inpandige bergruimte. De woning heeft een achtertuin op het zuiden en is gelegen in de geliefde wijk Boekhorst. De Troelstralaan is een rustige laan met weinig verkeer en veel groen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 519.000,- K.K.
DE DUINSLOOT 46
Met een woonoppervlakte van ruim 190 m², acht kamers, een heerlijk zonnige, vrij gelegen tuin, parkeren op eigen terrein en gesitueerd op een rustige en plezierige locatie is hier sprake van een comfortabel en bijzonder royaal herenhuis.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Prijs vanaf: € 500.000,- Vrij op naam
LANDGOED IN DEN HOUTE HERENHUIZEN (type F) NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Dichtbij de duinen van het Noordzeestrand en niet ver van stedelijke voorzieningen in de Randstad.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Prijs vanaf: € 460.000,- Vrij op naam
LANDGOED IN DEN HOUTE HERENHUIZEN (type E) NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR
Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout wordt Landgoed in den Houte gerealiseerd. Een unieke plek om te wonen. Dichtbij de duinen van het Noordzeestrand en niet ver van stedelijke voorzieningen in de Randstad.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 450.000,- K.K.
VICTORIBERG 7
Comfortabel en ruim (ca. 100 m²) 3-kamerappartement gelegen midden in het centrum van Noordwijkerhout en dus op loopafstand van de winkels. Het appartement kent een verzorgde afwerking, heeft een berging en parkeergelegenheid in de garage.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 439.000,- K.K.
CAESAR 10
Ruime, uitgebouwde en verzorgde eengezinswoning met zonnige op het zuid-westen gelegen achtertuin. De woning heeft een luxe open keuken, moderne badkamer en vijf slaapkamers. Gelegen in de populaire nieuwbouwwijk Mossenest 2.
> meer info
HILLEGOM Vraagprijs: € 429.000,- K.K.
STATIONSWEG 117
Ruime eengezinswoning op goede locatie met 5 slaapkamers, een diepe zonnige achtertuin met vrijstaande garage en nog een eigen parkeergelegenheid. De woning is aan de achterzijde vrij en rustig gelegen met uitzicht over de bloembollenvelden.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
BELTMOLEN 33 Verkocht!
Ruime, verzorgde eengezinswoning (2016) met over de gehele achterzijde een schuifpui, aangebouwde serre (beiden uit 2019) en zonnige achtertuin welke grenst aan water. De woning is gelegen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Victori.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 399.000,- K.K.
HOOGSTRAAT 40
Heerlijk ruim en lichte hoekwoning (2012) gelegen in het centrum van Noordwijkerhout. De woning heeft 4 slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer en een diepe achtertuin met sfeervolle veranda.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 398.000,- K.K.
MAANDAGSEWETERING 163
Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde en een royale en zonnige tuin aan de achterkant behoren tot deze comfortabele en goed onderhouden eengezinswoning. Gunstig gelegen op een levendige locatie en op korte afstand tot het centrum en de uitvalswegen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Prijs: € 375.000,- K.K.
DE DUINSLOOT 29 Nieuw in verkoop!
Heerlijk ruim, comfortabel en goed onderhouden, aan de vóór- en achterzijde uitgebouwde eengezinswoning met grote vóór- en achtertuin, 2 dakkapellen en een rustige ‘groene’ ligging met aan de achterzijde het water van De Duinsloot.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 349.000,- K.K.
HERENWEG 168
Op uitstekende locatie gelegen twee-onder-één kap-woning met zonnige tuin, garage en parkeerplaats op eigen terrein. Wel zal de gehele woning een upgrading moeten ondergaan en aangepast worden aan de eisen van de tijd!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
KONINGINNEWEG 16 Verkocht!
Karakteristieke twee-onder-één-kapwoning rustig gelegen en op korte loopafstand van het centrum. De woning heeft een kavel van 229 m² met eigen parkeergelegenheid en een diepe, zonnige op het zuid-westen gelegen achtertuin.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
MAANDAGSEWETERING 3 Verkocht!
Verzorgde eengezinswoning vrij gelegen aan de rand van de geliefde en ruim opgezette Victorwijk. De woning heeft een zonnige achtertuin met veranda, drie slaapkamers en een tweede verdieping die meerdere mogelijkheden biedt.
> meer info
NOORDWIJK Prijs: € 325.000,- K.K.
REINOUT 23
Heerlijk licht en comfortabel 3-kamer appartement (met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder) op de 3e woonlaag gelegen met een ruim en zonnig balkon en levendig uitzicht in het bruisende Noordwijk aan Zee.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Prijs: € 298.000,- K.K.
HELMSTRAAT 7
Op een rustige locatie bevindt zich deze heerlijk lichte eengezinswoning met diepe en zonnige achtertuin, royale voortuin, 3 slaapkamers en de mogelijkheid om één of meerdere kamers op de zolderverdieping te creëren.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 269.000,- K.K.
ZWALUWLAAN 27
Ruime 3-kamermaisonnete met lichte woonkamer en een zonnig op het zuiden gelegen balkon. De woning heeft twee ruime slaapkamers op de 1e verdieping. Rustig gelegen in een kleinschalig appartementengebouw.
> meer info