Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Zoeken...

Plaats:
De Zilk
Noordwijk
Noordwijkerhout
Sassenheim
Prijs van:
Prijs tot:
Straat:
NOORDWIJKERHOUT
KERKSTRAAT 19 Verkocht!
Vrijstaande woning met aangebouwd prieel en naastgelegen stenen schuur van twee keer ca. 80 m² en houten loods van circa 40 m². De woning is rustig gelegen nabij het centrum en heeft drie (voorheen vier) slaapkamers.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
VICTORIBERG 124 Verkocht!
Comfortabele, ruime en goed onderhouden eengezinswoning welke aan de achterzijde is uitgebouwd met grote schuifpui. De woning heeft een zeer lichte woonkamer van ca. 50 m², een zonnige achtertuin en is aan de achterzijde aan een water gelegen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 419.000,- K.K.
SALVATORHOF 15 Nieuw in verkoop!
Hoekwoning met zonnig op het zuiden gelegen dakterras van circa 28 m². Deze woning is gelegen aan rustig plein maar midden in het centrum. Woonverdieping op de 1e verdieping en (werk) kamer op de begane grond!
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 375.000,- K.K.
MEEUWENLAAN 25
Heerlijke lichte eengezinswoning op een gunstige en populaire locatie met ca. 11 meter diepe tuin en aansluitend een garage. Deze woning is heerlijk gelegen in de geliefde Victorwijk en aan een brede stoep met aansluitend parkeergelegenheid.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Koopsom: € 359.000,- K.K.
VICTORIBERG 129
Comfortabel en ruime eengezinswoning gelegen op een levendig punt nabij het centrum van Noordwijkerhout. De woning heeft een souterrain welke is ingedeeld als woonruimte, een zonnige voortuin en een beschutte achtertuin.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 339.000,- K.K.
ZONNEBLOEM 22
Comfortabele woning met 3 slaapkamers en een op het zonnige zuid-westen gelegen diepe achtertuin. Gesitueerd in kindvriendelijke, ruim opgezette woonwijk Mossenest 1 en op loopafstand van het centrum.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Prijs vanaf: € 336.000,- Vrij op naam
LANDGOED IN DEN HOUTE LANGEHORST
Aan de oostelijke rand van Landgoed in den Houte wordt een nieuw deelplan gerealiseerd met eigentijdse appartementen in een bosrijke omgeving. Deelplan Langehorst bestaat uit in totaal 21 appartementen en penthouses.
> meer info
SASSENHEIM
ANNE FRANKHOVE 132 Verkocht!
Zeer comfortabel, modern afgewerkt en vrijwel nieuw (2019) 3-kamer hoekappartement, gelegen op de 2e verdieping, met zonnig balkon (Z-W), een machtig uitzicht vanuit de woonkamer en volop gratis parkeergelegenheid.
> meer info
DE ZILK Vraagprijs: € 325.000,- K.K.
P.J. WARMERDAMSTRAAT 19 Nieuwe prijs!
Ruime, lichte maisonnette woning in rustige woonomgeving gelegen. De woning heeft vier slaapkamers en een zonnig op het zuid-westen gelegen dakterras van circa 35 m².
> meer info
DE ZILK
BREELAND 18 Verkocht!
Comfortabele, verzorgde en lichte woning gelegen op een leuke en rustige locatie. De woning heeft een vernieuwde keuken en badkamer, 2 slaapkamers en een zonnig op het zuiden gelegen terras.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT
SCHOOLLAANTJE 3 Verkocht!
‘Anders dan Anders’! Heerlijk gelegen en zeer verzorgd, speels ingericht en comfortabel appartement met groot en zonnig dakterras en op een steenworp afstand van het centrum van Noordwijkerhout
> meer info
NOORDWIJK Prijs: € 235.000,- K.K.
VOORSTRAAT 53 A
2 kamerappartement van circa 39 m² op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementen gebouw, gelegen op een unieke locatie; de karakteristieke Voorstraat in Noordwijk Binnen.
> meer info
NOORDWIJKERHOUT Vraagprijs: € 225.000,- K.K.
VIADUCTWEG 11 C Nieuw in verkoop!
Heerlijk in het centrum op de 3e en tevens hoogste verdieping gelegen, licht 3 kamer appartement met twee balkons (aan de achterzijde en zijkant), een berging in de kelder en het gebruik van de royale zolderverdieping.
> meer info