Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Begeleiding herontwikkeling


Heemskerk Makelaardij staat voor optimale advisering bij vastgoed (her)ontwikkeling. Zo brengen wij uw perceel of stuk onroerend goed alleen onder bij een professionele partij, zoals een vooraanstaand projectontwikkelaar.

Wanneer u als grondeigenaar zelf risicodrager wilt blijven en persoonlijk uw zaken wilt behartigen, regelen wij voor u de juiste aanspreekpunten. Denk daarbij onder andere aan architecten, aannemers, financiers en/of adviseurs op het gebied van ruimtelijke ordening.

Het interdisciplinaire karakter van de huidige vastgoed ontwikkeling vraagt een grondige kennis van de markt. Mede dankzij onze gedegen bedrijfskundige achtergrond kan Heemskerk Makelaardij u die vakkennis in theorie én praktijk zonder meer bieden.

U kunt altijd een beroep doen op onze jarenlange ervaring met zaken als (her)ontwikkeling, informatie verstrekking omtrent bebouwingsmogelijkheden en overleg met aannemers, particuliere dan wel institutionele beleggers en/of projectontwikkelaars. Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het bepalen van de strategie naar de lokale overheden en bij het uitplaatsen van uw onderneming. Ook de diverse mogelijkeden rond de zogeheten 'inbrei' locaties maken wij graag inzichtelijk voor u.

Voor meer informatie neem contact met ons op.
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Nederland Register Vastgoed Taxateurs
  • Nederlandse Vereniging Makelaars
  • Heemskerk Hypotheken