Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Consultancy


Wilt u meer weten over vastgoed? Over marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen, afzetmogelijkheden. Geen probleem, wij brengen het voor u in kaart. Want met onze kennis van de regio, gedegen bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé vastgoedconsultancy van de Duin- en Bollenstreek.

Onontbeerlijke advisering
De professionals van Heemskerk Makelaardij kunnen praktisch al uw interdisciplinaire vragen beantwoorden of onderzoeken. Denk aan alles rond nieuwbouwontwikkelingen, bestemmingsplannen, herstructurering, herbestemming en alle mogelijke juridische – en bouwkundige zaken. Deze en andere, veelal complexe, factoren maken gedegen onderzoek en een gefundeerd advies onontbeerlijk. En besparen u de nodige kopzorgen en uiteindelijk ook kosten.

Transparante rapportage
Immers, als belegger, ondernemer, organisatie of andere professionele partij wilt u op de uitkomst van een strategisch vraagstuk of haalbaarheidsonderzoek kunnen bouwen. Terecht. Om die reden alleen al wil Heemskerk Makelaardij uw vastgoedvraag volledig doorgronden. Zo krijgt u een zorgvuldig onderbouwde, transparante rapportage dat rekening houdt met de vastgoedontwikkelingen en uw planning voor de korte en langere termijn.

Afspraak maken
Wilt u duidelijke antwoorden op al uw vragen over vastgoed? Neem contact met ons op. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u aan het werk.
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Nederland Register Vastgoed Taxateurs
  • Nederlandse Vereniging Makelaars
  • Heemskerk Hypotheken