Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Beleggen en investeren


Heemskerk Makelaardij is een betrouwbare partner wanneer het gaat om beleggingsvastgoed en projectontwikkeling. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij particuliere – en institutionele beleggers bij de aankoop en/of verkoop van onroerend goed.

Investeren in de toekomst
Voor de particuliere klant is beleggen vooral een appeltje voor de dorst en voor de zakelijke opdrachtgever meestal een beleggingsobject waarop langjarig rendement gemaakt moet worden. Dit kan een woning, winkel, kantoor of bedrijfspand zijn, maar ook een kinderdagverblijf of gebouw met zorgfunctie. Investeren in vastgoed - ook in (potentiele) nieuwbouwprojecten - blijft, ondanks de pieken en dalen in de huidige economie, een prima investering.

Aankoopbemiddeling
Ons – en daarmee ook uw – grote voordeel is dat wij de regio door en door kennen. Niet alleen kunnen wij voor u het juiste beleggingspand of de (nieuwbouw)locatie vinden, ook de geschiedenis ervan is bij ons bekend. Die kennis van zaken zorgt ervoor dat u volledig geïnformeerd bent voordat u uw handtekening onder de koopakte zet. Wij noemen dat: investeren met verstand.

Zekerheid en waardegroei
Wanneer u overweegt om te beleggen in onroerend goed of actief gaat investeren in een (nieuwbouw)project, dan wilt u zo zeker mogelijk zijn van de kosten, randvoorwaarden en uiteindelijke baten. Heemskerk Makelaardij helpt u dit zo inzichtelijk mogelijk te maken. Beleggen en investeren heeft immers waardegroei ten doel.

Verkoopbemiddeling
Zoekt u nu juist een belegger? Ook dan kan Heemskerk u met raad en daad terzijde staan. In ons zorgvuldig opgebouwde netwerk bevinden zich tal van particuliere beleggers en beleggingsmaatschappijen. Wij brengen uw onroerend goed graag onder hun aandacht en/of openen de onderhandelingen voor u.

Intensieve begeleiding
Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde met uw vragen bij ons terecht. Bij verkoop nemen wij u het regelwerk uit handen en zorgen wij voor inzicht, overzicht en een zo optimaal mogelijk rendement.
Ook bij aankoop kunt u op ons rekenen. Wij bepalen nauwkeurig de actuele waarde voor u en onderzoeken de bestemmings- en verhuurmogelijkheden. Na aankoop kunnen wij de verhuur coördineren en/of het beheer van uw pand zowel technisch als financieel verzorgen. Aan u de keuze.

Afspraak
Bent u actief in de beleggingsmarkt, overweegt u om te investeren in onroerend goed, zoekt u een belegger voor uw pand of wilt u expertise en werkkapitaal inbrengen? Wij adviseren en assisteren u graag. Ervaar onze gedegen, no-nonsense aanpak en bel ons voor een kennismakingsgesprek.
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Nederland Register Vastgoed Taxateurs
  • Nederlandse Vereniging Makelaars
  • Heemskerk Hypotheken