Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Agrarisch onroerend goed


Heemskerk Makelaardij weet als geen ander hoe veelomvattend de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed in de Duin- en Bollenstreek heden ten dage is. De sterk aan veranderingen onderhevige marktomstandigheden en verschillende publieke - en privaatrechtelijke zaken werden en worden door ons op de voet gevolgd. Zo blijven wij geïnformeerd over huidige en toekomstige bestemmingen en de mogelijkheden om gebruik te maken van de Ruimte voor Ruimte regeling.

Beleid binnen de Duin- en Bollenstreek
In deze regio zijn de plannen van de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij van groot belang. Deze maatschappij houdt zich bezig met de herstructurering en modernisering van het buitengebied zoals dit is vastgelegd in de Intergemeentelijke Structuurvisie Greenport Duin- en Bollenstreek. Het Pact en Offensief van Teylingen speelt hierbij eveneens een rol. Daarnaast richt het beleid van de Bollenstreek gemeenten zich op het toeristisch aantrekkelijker maken van deze regio. Heemskerk is bekend met alle ins en outs van deze beleidsplannen

Toekomstgerichte werkwijze
De verkoop van gronden met op korte of langere termijn mogelijkheden voor woningbouw en/of bedrijventerreinen blijft interessant. Voor pensioenfondsen, ontwikkelaars en andere investeerders blijft Heemskerk de markt analyseren en planologische wijzigingen scherp in de gaten houden. Nu en in de toekomst.

Advies en ondersteuning
U ziet, bij de aankoop van agrarisch onroerend goed komt heel wat kijken. Bij verkoop zelfs nog meer. Zeker wanneer het een familiebedrijf betreft. Hoe het ook zij, met de professionele aanpak van Heemskerk Makelaardij is uw verkoop- of aankoopopdracht beslist in goede handen. U kunt ervan op aan dat wij alles in het werk stellen om u optimaal te adviseren en te assisteren. Aarzel niet, neem contact met ons op voor een eerste ori├źnterend gesprek.
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Nederland Register Vastgoed Taxateurs
  • Nederlandse Vereniging Makelaars
  • Heemskerk Hypotheken