Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Onroerend goed in bedrijfEen passende bedrijfsruimte, een ideaal winkelpand, kantoorruimte of een bouwkavel. Bedrijsonroerend goed is aan de orde van de dag.

Als NVM makelaar zijn wij gespecialiseerd in zaken als verkoopbemiddeling en advisering op alle gebied betreffende bedrijfsonroerend goed. Als geen ander beseffen wij het belang van een solide bedrijfshuisvesting. Huisvesting die past bij uw bedrijfsactiviteiten, toekomstplannen en gewenste uitstraling. Een plek waar uw medewerkers prettig kunnen werken, een locatie die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Voldoet uw huidige bedrijfsruimte niet langer. Moet uw bedrijf uitgeplaatst worden? Of heeft u beleggingsplannen? Zoekt u een institutionele- of particuliere belegger? Wordt het een huur- of kooppand? Het oplossen van uw huisvestingsvraagstuk heeft alles te maken met uw huidige bedrijfsvoering, toekomstplannen, budget en ambitie. Heemskerk Makelaardij beschikt over adviseurs met een bedrijfskundige achtergrond. En kan u derhalve adequaat en doelgericht adviseren. Op basis van een zorgvuldige analyse gaan zij voor u aan de slag. Zij zullen u adviseren omtrent de mogelijkheden tot verkoop, aankoop, huur, verhuur of juist nieuwbouw. Wat zijn de voor- en nadelen. Uiteraard verzorgen wij ook het vervolgtraject van bijvoorbeeld onderhandeling, bemiddeling, vergunningverlening etc.

Of het nu gaat om een geschikt winkelpand, een bedrijfshal of een kantoorruimte met een passende ambiance. Bedrijfsmatig onroerend goed maakt al jaren een vast deel uit van onze portfolio. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Met onze ruime ervaring in zakelijk onroerend goed en kennis van de regionale markt begeleiden wij u vakkundig tijdens het totale traject. Agrarisch onroerend goed heeft tevens onze aandacht. Ook in deze gecompliceerde markt kunnen wij u uitstekend adviseren en ter zijde staan. Zowel bij verkoop als bij aankoop van agrarisch onroerend goed.

Dankzij een gedegen bedrijfskundige achtergrond bieden wij vakkennis in theorie en praktijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor huur of koop van bedrijfsmatig onroerend goed.

Wilt u een afspraak met ons maken, belt u ons dan op nummer 0252-375736 of mail ons via info@heemskerkmakelaardij.nl
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Nederland Register Vastgoed Taxateurs
  • Nederlandse Vereniging Makelaars
  • Heemskerk Hypotheken