Terug naar de homepagina
betrokken professionals

Uw woning, uw woonwens ons handelsmerk


De verkoop van een woning is voor velen een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis. U wilt er immers uithalen wat erin zit. Terecht. Een deskundige en betrouwbare partij kan een hoop onzekerheden wegnemen en u als cli├źnt optimaal informeren. Heemskerk Makelaardij kent de woningmarkt als geen ander. Als specialist in de Duin- en Bollenstreek staan wij garant voor een optimale verkoopbegeleiding van uw woning zonder verrassingen achteraf.

De procedure bij verkoop:
Het verkopen van uw woning begint met het inventariseren van uw wensen en eisen. Samen met u wordt het verkooptraject bepaald. Heemskerk Makelaardij biedt u een uitgebreid scala aan verkoopinstrumenten. Een professionele fotopresentatie, overzichtelijke advertenties en een professionele website maken deel uit van ons verkoopprogramma. Wij treden op als regisseur bij de verkoop van uw woning. Het regelen van de bezichtigingen, het te woord staan van geïnteresseerden, het voeren van onderhandelingen tot en met het concrete transport bij de notaris. Daarnaast zijn wij uw steun en toeverlaat tijdens het hele verkoopproces. De makelaars van Heemskerk zijn pro-actief en koppelen zeer regelmatig de voortgang van het verkoopproces met u terug. Zo bent u verzekerd van de juiste prijs en een correcte afwikkeling van uw opdracht.

Met onder andere een professionele fotopresentatie, duidelijke advertenties, een actuele website en de plaatsing van uw woning op funda van de NVM, biedt Heemskerk u een uitgebreid verkoop-programma.
Uw garantie voor een vlotte verkoop van uw woning.

Meer weten? Belt u ons dan op nummer: 0252-375736 of mail ons: info@heemskerkmakelaardij.nl
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Nederland Register Vastgoed Taxateurs
  • Nederlandse Vereniging Makelaars
  • Heemskerk Hypotheken